laupäev, jaanuar 31

Juuksuris esitletakse Tartus küpsenud muusikat




Neljapäeval, 5. veebruaril, kui kõik Genialistide Klubi sõbrad kogunevad von Krahli, esitleb
Tartu multi-instrumentalistist eksperimentaal muusik Multiphonic Rodent oma värsket plaati „Astral Dance". Seda kell 21:00 Juuksuris.

„Astral Dance", salvestatuna 2008. aasta hilissuvel ja sügisel, on Multiphonic Rodenti alias Erki Hõbe esimene pärisplaat, arvestades, et eelmisel aastal tasuta netti üles riputatud „Formations" oli varasemate ideede kogumik, millega Hõbe tegeles oma põhibändi Opium Flirt kõrvalt. Täna on Hõbe enamasti aktiivne kõike pille ise mängiva sooloartistina, kelle muusika ja kontsertesinemised on viimase aasta jooksul sooja vastuvõtu osaliseks saanud. Seega esindab „Astral Dance" Opium Flirdi varjust välja jõudmist ja täisväärtuslikuks sooloesinejaks kujunemist.

Multiphonic Rodent kombineerib uuel albumil ideid progerokist, minimalismist, elektroonikast ja jazzist, samas jäädes endale omaselt raskesti klassifitseeritavaks eklektikuks. „Astral Dance" olemuselt komplekssem ja mitmekihilisem, kui tema varasem looming, samas ka kergesti ligipääsetavam. Mitmehelilist närilist paelub nii kosmiline kui ka igapäevane ja seda peegeldab ka uus muusika koos lugude pealkirjade ja plaadi kujundusega.


Kõik huvilised on oodatud esitluskontserdile 5. veebruaril kell 21 baari Juuksur (Vaimu 1, Pika ja Vaimu tn nurgal). Lisaks Multiphonic Rodent'ile esineb ka Treee .

Vaata ka siit:

Kommentaare ei ole: