laupäev, juuni 28

Nädala pärast on Schilling!


Samamidon (USA)
Los Twang! Marvels (GER)
Muuan Mies (FIN)
Profeetta & Uusi Maailmanuskonto (FIN)
Dun Dun (LAT)
Wrupk Urei (EST)
Maikameikers (EST)
Stella (EST)

Algselt oli nimekirjas ka üks minu lemmikuid Guruhark, aga vist veel päris mitte ametlikel andmetel jääb nende esinemine ära ja asemele on kuuldatavasti sebitud kollektiiv Music For Your Plants.

Asukoht nagu ikka Kilingi-Nõmme!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, kinnitan bändivahetust korraldajatest mitteolenevatel ja erakordselt ootamatutel põhjustel. mis teha, punk pole mitte alati ja mitte kõigi seisukohalt lahe.

aga pidu tuleb.

k6rvaklapp ütles ...

Ega see Music For Your Plants kõlab ka näidislugude põhjal hästi. Kuigi ma alguses lugesin, et bändi nimi on Music For Your Pants. Eks igaüks oma rikutuse tasemel. Aga üritusele suutsin isegi ühe sõbra kaasa meelitada. Veini kulus selleks muidugi üksjagu.

Ee, tahtsin seda ka öelda, et ükspäev sattusin kogemata Ring FM'i leheküljele ja sealt jäi üks tuttav nimi silma, kes hetkel saadet tegi. Kinnituse mõttes uurisin veebikaamera värki ka ja ossamait, seal sa olidki. Lisaks tekkis kohutav uudsihimu, et mida seal all vasakus nurgas mingi pikkade küüntega naine koguaeg arvutisse kirjutas. Keegi kirjanik äkki?

Penny Lane ütles ...

:D:D

Nojah, meist kirjutatakse otse-eetris reality-raamat.

Aga tegelikult istus seal ilmselt õpilane Kiir, ma hommikuti praegu lihtsalt asendan ja pikkade küüntega naine peaks varsti minu elu lihtsamaks tegema.

Aga see on tore, et said sõbra Schillingule kaasa!