pühapäev, juuli 1


Bullfrog Brown "Snakes and Devils" + "Uncooked" EP
(KWAQ Records, 2007)


Mulle ei meeldi inimesed, kes palju ja kõva häälega räägivad. Mulle ei istu ka smalltalk. Parem on lihtsalt võõra inimesega sundimatult näiteks laua taga vaikides istuda, kui polegi midagi lausuda. Bullfrog Brown on oma iseloomult just täpselt selline võõras, kes üsna kiiresti omaks saab. Ilma tiheda vestluseta. Bullfrog Brown´iga pole mingit probleemi pikalt tõtt vaadata ja tunda ennast hästi. Ta on vahetu, lihtne ning tekitab huvi.

Peale pikka vaikimist räägib ta sulle vahetevahel käheda häälega oma kodutänava elust, vaesusest ja muusikast. Tema juttu kuulates kujutad sa ennast ette, kuidas istud peale südasuvist kuuma päeva jahedust pakkuva öö eel oma kodu aknal, kiigutad jalgu ning jälgid, kuidas mõni väsinud vana auto mööda kruusateed su puumajast mööda sõidab. Justkui oleksid aastas 1930 või kuskil seal. Mitte 21. sajandi alguse infomüras.

19 looga special edition, mis sisaldab 2005. aastal ilmunud albumit "Snakes and Devils" ja möödunud aastal reliisitud EP-d "Uncooked". Tõeliselt hea Emajõe deltabluus suitsuse vokaali, slide-kitarri ja suupilliga.


Tracklist:
1. The Wind Still Blows
2. Legacy Blues
3. Snakes Were Gettin'
4. Night
5. Missmeal Blues
6. Devil Went A-Walkin'
7. Feed the Habit
8. I'll See You, Mr. Blues
9. The Windows Are Shakin'
10. Saucer Full Of Cream
11. Whiskers
12. Blues For Tinkle
13. Sittin' By the Window
14. Build Me A Statue
15. Phantom Menace
16. Meansalot
17. Poltergeist Blues
18. Stolen Nocturne #9
19. Snake Girl Blues

Kodukas

Myspace

Bullfrog Brown - Build Me A Statue

1 kommentaar:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Arvustus ilmus paberlehes ära, lihtsalt netti ei pandud üles. Ja 4/5 on päris hea hinne ;). Aitäh!