esmaspäev, märts 22

Tallinn Music Week


Alanud nädala võib vist julgelt ristida Tallinn Music Weeki nädalaks. Põhjus on lihtne ja loogiline. Sellel nädalal toimubki Tallinna Music Week. Hahaa.

Aeg on kiiresti lennanud ja ma polegi jõudnud sel aastal üritusest kuigi palju kirjutada.

Kui eelmisel aastal aitasin natukene veebi teha, siis sel aastal osalen TMW-l artistina.

Täna näitas TV3 uudistesaade, kuidas Tallinn Music Weeki reklaamposte soditi. Honey Power oli julgelt esindatud :)

Täna toimus Nordic Hotel Forumis nn bändidele mõeldud infotund, kus tutvustati showcase'i korraldajaid, nimetati üles bände, kes, kus ja millal esinevad ja räägiti promojutte. Mind ikka veidi paneb muigama, kuidas mõne showcase'i eestvedaja ei suuda oma üritusel üles astuvaid artiste meeles pidada. Kelle ja mis rida me siis nagu ajame siin?

Kohati seal istudes tundsin, et muusikuid peetakse ikka suht puupeadeks. Võibolla annavad osad selleks ka põhjust, kuid üldiselt ma ei tahaks kuulda üleolevaid jutte ja ettepanekuid kolmanda tsee klassi tasandil. Ma ei hakka eraldi välja tooma, mis mind kohutavalt häiris, vaid lisan ikkagi siia tõiga, et infotunnist oli muidugi kasu ka. Sain kinnitust oma mõtetele ja natuke lisa ka. Kahju, et pidin varem lahkuma..

Tegelikult on väga tänuväärne, et on osa inimesi, kes tunnevad vajadust eksportida Eesti muusikat piiri taha, ent olgem realistlikud. Välisest hiilgusest ja kohati "tugevam ja kirjum jääb ellu" mantaliteedist tähtsam on muusika ise. Ja see kõnetab kogenud muusikapärleid otsivat inimest momentaalselt.

Head ja ühtlast ülevaadet nn indiemuusikast tasub otsima tulla reedel Mustpeade Majja Odessa Popile. Edastan siin kohal ka väikese uudise:

Loosime välja 1+1 priipiletit 26.3 showcase'ile "Odessa Pop esitleb". Lisaks annab Honey Power kaasa spetsiaalselt Tallinn Music Weeki jaoks vorbitud kolmeloolise demoplaadi. Selleks saada Tauno Maarpuu'le Facebooki kaudu sõnum õige vastusega küsimusele: "Milline tuntud indibänd on teinud loo nimega "Honey Power"?"



Kui hästi läheb, saab siit blogist üsna pea lähemalt lugeda ka Soomest saabuvast bändist Rubik. Ütlen ette ära, et nende plaati tasub küll kuulata :)




1 kommentaar:

k6rvaklapp ütles ...

Näe, Honey Power jõudis lõpuks NME'sse.

http://www.nme.com/blog/index.php?blog=120&p=8253&more=1&c=1&tb=1&pb=1#more8253