neljapäev, veebruar 18

Picnicul tuleb ju plaat!


Ja nii palju, ui mina olen materjali kuulanud, siis on tegemist ikka väga hea kraamiga!

Väikeplaadifirma Seksound peab aasta esimest "piknikku" juba 24. veebruaril, mil ilmub indietrio Picnic debüütalbum "Winter Honey". Õue lume sisse ei pea minema, plaati saate rahulikult kodus kuulata ja bändi nautida kontsertidel!
Picnic on kogunud austajaid mitmetel esinemistel ja osalenud ka Seksoundi kogumikel

"Kohalik ja Kohatu". Picnicu moodustavad kaua aega eesti alterntiivmuusikamaastikul tegusad olnud Marju Taukar, Andres Soosaar ja Rivo Järvsoo.

Marju ja Andres on tuntud ühest 1990ndate aastate armastatumaist Eesti indieansamblist Dreamphish, kelle kogumiku on samuti Seksound välja andnud.

Rivo on teinud üksinda elektroonilist indiet ning lisaks on ta ansambli Bad Apples liige, mis on samuti plaadifirm Seksoundi tiiva all. Kõik kolm osalevad Picnicu loometegevuses. Nende muusikas võib kuulda omavahel kohtumas klassikalist shoegaze'i, unelevat dreampoppi ja Berliini plaadifirma Morr Music populariseeritud elektroonilist poppi.

Marju vokaal tuletab meelde 90ndate kohalikku indiemuusikat, mis teeb selle plaadi kindlasti omaseks tollasele kuulajale, olgu siis noorele imetlejale või kaasvõitlejale. Tegu ei ole siiski nostalgiaplaadiga. Plaat kulgeb oma erilisel rajal, olles põhjamaiselt karge, kohati hõljuv ja teisal jälle helgelt popilik. Bänd ei jää ainult klassikalise indie piiridesse, sädelevad ja kärisevad kitarrid toetavad elektroonilisi rütme, mis on ülepuistatud huvitavate heliefektidega, sisse lisatakse ka teisi kelmikaid helitekitajaid. Fännid on kiitnud akordioni kaasamist. Ühes loos tutvustatakse kingapõrnitsejate maailmale isegi kantrielemente.

Esitluskontserdid on 26. veebruaril Tallinnas klubis Korter (Roseni 9)
ning 27. veebruaril Tartus klubis Plink Plonk (Vallikraavi 4).
Esinevad Picnic ja Galaktlan, plaate valivad Holger Loodus, Rein Fuks ja Reijo Tagapere!

Algus kell 21.00, pilet vaid 50.- krooni!



LISAINFO:


Video ka:

Kommentaare ei ole: