kolmapäev, juuli 1

Bändikonkurss Coca-Cola powered by MTV on jõudnud rahvahääletuseni

Kindlasti on mõnel meelest läinud, et bändikonkurss Coca-Cola powered by MTV veel käib. Žürii ja Defrage fännid on oma töö teinud, mille tulemusena võistlevad tipptasemel muusikavideo eest kuus bändi: Badass Yuki, Echo Plant, Justified Olöf and the Zippy Robots, Midday, Rustpack ja Defrage.

Nüüd on aga sinu kord valida see kõige parem. Selleka on aega täpselt 19. juulini. Kõike saab kuulda, näha ja teha https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame/

Aa, et Eesti oma Ian Curtis?

Ma umbes mõned nädalad tagasi juhtusin täiesti juhuslikult von Krahlis kuulama ansamblit Rustback. Mõtlesin paari loo ajal, et kus kohast ma neid lugusid kuulnud olen ja siis tuli meelde, et ahjaa, see on ju bänd, kes võtab sellest konkursist osa. Mõnus meloodiline pop. Aga kui ma nägin bändi solisti, noh, seda, kuidas ta laval oli, tuli mulle kohe pähe, et ta on täpselt nagu Ian Curtis, veits pinges, närviline, aga veenev.

Tsekkige siit ise:
https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame_view/11/

Visake kõrv prale ka kahele Tartu poisile, kes moodustavad duo Badass Yuki. Salvestavad kodus, seina peal ripub Popidiot:



Nende myspace ka http://www.myspace.com/badassyuki

Tskkige ära ka teised konkursis osalejad:

Echo Plant
https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame_view/13/


Justified Olöf and the Zippy Robots
https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame_view/16/


Midday
https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame_view/15/



Defrage
https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame_view/14/





Kommentaare ei ole: