neljapäev, veebruar 12

Sel aastal jätkub suuri artiste Eestisse küll

Suvine suurim rockifestival Rabarock on viimastel päevadel paotanud vaikselt suud ja välja hõiganud kaks nime, keda sellel aastal Järvakandile oodata on: UK nn moodsa rocki nelik Does It Offend You, Yeah? ning elektropopi vanameister Gary Numan. Üllatusi jätkub lähipäevadesse ilmselt veel.

Üllatusi ei paku mitte ainult Rabarock, vaid ka muusikasõprade keskkond Last.fm, kus tavapäraselt rohkem ringi hulkudes avastasin, et suuri artiste on enne suve saabumist Eestisse oodata veel. Külla aga väiksematele lavadele. 28. aprillil on lubanud indiepealinnast Montrealist baar-klubisse Juuksur külla sõita plaadifirma Sub Pop üks artiste Handsome Furs!


Handsome Fursi puhul on tegemist siis duoga, mille meespool Dan Boeckner on kaastegev ka kollektiivis Wolf Parade. Viimane on samuti legendaarse Sub Popi hingekirjas. Teine pool Handsome Fursist on Alexei Perry. Nad on abielus ning oma pulmapäeval nägid nad välja just nii:


Handsome Furs on välja andnud täpselt kaks kauamängivat, millest esimene ilmus 2007. aastal ja kandis pealkirja "Plague Park". Teine nägi ilmavalgust just hetk tagasi, nimeks "Face Control".

Näeme 28. aprillil Juuksuris!

Handsome Furs - Can't Get Started



Kodu
Myspace

Üks asi veel.

Kellel vene keel häsi suus, siis soovitan üht netiportaali, mis on täiesti Eesti oma, ainult, et kirjutab muusikast vene keeles. Täna ilmus seal ka minu tehtud intervjuu Ivar Põlluga!

Tseki siit:
http://www.zionclub.ee/?p=5305

Juuksuris veel tulemas:


http://www.rampade.org/


Kommentaare ei ole: